Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

Duvardan Duvara Halı Modelleri Mekanlara Ferahlık Katıyor!

En İyi Duvardan Duvara Halı Modellerini Keşfedin!

Camilerde, kongre salonlarında ve otellerde duvardan duvara halılar kullanıldığını biliyorsunuzdur. Aslında gittiğimiz yerlerde ortama sıcaklık katan ve kendimizi evimizdeymiş gibi huzurlu hissetmemize neden olan duvardan duvara halı modelleridir. Geçmiş dönemlerde bir benzeri olarak halıflekslerin de moda olduğunu hatırlarsınız.

Aslında duvardan duvara halılar, halıflekslerin daha gelişmiş ve modern hali diyebiliriz. Peki, duvardan duvara halı modelleriyle ilgili neler biliyoruz? Duvardan duvara halı metrekare fiyatları neye göre değişiyor ve duvardan duvara halı modellerinin özellikleri neler, öğrenmek ister misiniz? O halde okumaya devam edin!

Duvardan Duvara Halı Özellikleri – Hem Kullanışlı Hem de Estetik!

Halılar, bir mekanın en önemli unsurudur. Hatta halı seçiminiz, mekanınızın görünümünü değiştirdiği gibi aynı zamanda da konuklarınıza tarzınızla ilgili ipuçları vermektedir. Duvardan duvara halı da farklı stilleriyle kullanıcılara konfor vadeden halı modellerinden biridir. Duvardan duvara halılar, yani bir diğer adıyla döşemelik halılar, çeşitli ölçülerde üretilebilmekte ve döşendikleri mekanlarda sıra dışı bir atmosfer yaratmaktadır. Eğer mekanınız çok genişse pürüzsüz görünümlü döşemelik halılar, sizin için daha iyi bir seçenektir. Duvardan duvara halı özelliklerini avantajlı kılan bir diğer konu da döşemelik halıların diğer türlere göre daha az maliyetli olmasıdır.

Duvardan Duvara Halı Nasıl Döşenir?

Duvardan duvara halıları, dilediğiniz desen ve renkte seçebilirsiniz. Eğer duvardan duvara halıyı işletmeniz için kullanmak istiyorsanız logonuzdaki renklerden de yola çıkabilirsiniz. Bu aşamada en iyi duvardan duvara halıyı almak için güvenilir, kaliteli ve kusursuz hizmet veren markalardan destek almanızı öneririz. Aksi halde çok kısa süre içinde hasar gören ve yenilenmesi gereken duvardan duvara halı modelleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Elbette duvardan duvara halının döşenme aşaması da çok önemlidir. Bu noktada da mutlaka işin uzmanı bir kişiden yardım almanız gerekir. Duvardan duvara halıları döşerken salonun ölçüsü doğru bir şekilde alındıktan sonra süpürgelikler sökülmekte ve döşemelik halının kenar ve köşelere tam olarak oturması sağlanmaktadır. Ardından zeminin bittiği ve halının kıvrılmaya başladığı yerden kesim yapılmakta ve yapıştırma işlemine başlanmaktadır.

Duvardan Duvara Halılar Nerelerde Kullanılır?

Genellikle cami halısı ve otel halısı olarak kullanılan duvardan duvara halı modellerini kolay temizlenmesini ve şık görünmesini istediğiniz tüm mekanlarda kullanabilirsiniz. İsterseniz çocuğunuzun odasında yapay bir saha görünümü yaratmak için isterseniz de ofislerinizde çalışanlarınızı rahat ettirebilmek için duvardan duvara halı modellerinden ilham alabilirsiniz. Bunun dışında da;

        Kongre salonları,

        Toplantı salonları,

        Eğitim kurumları,

        Düğün salonları,

        Öğrenci yurtları ve

        Evlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Duvardan Duvara Halılar Hangi Malzemelerden Üretilir?

Son zamanların en popüler döşemelerinden biri olan duvardan duvara halı modelleri, sizlere beklentilerinizi karşılayabilecek bir deneyim sunulabilmesi için polyester, naylon, polipropilen ve yün gibi maddelerden üretilmektedir. Poplipropilenden üretilen duvardan duvara halılar, solmaya karşı son derece dayanıklıdır ve leke tutmaz özelliği vardır. Üretimi naylondan yapılan duvardan duvar halı modelleri, parlak bir görünüm yaratarak mekanlarınıza seçkin bir hava katmaktadır. Polyester kullanılarak üretilen döşemelik halılar ise diğer türlere göre çok daha düşük maliyetlidir. Dolayısıyla en ucuz duvardan duvara halı modelini arıyorsanız polyesterden üretilenleri deneyebilirsiniz. Üretiminde yün kullanılan duvardan duvara halılar ise son derece dayanıklı ve gösterişlidir. Ayrıca leke tutmaz özellikleri de vardır.

Duvardan Duvara Halı Fiyatları Neye Göre Değişir?

Duvardan duvara halı metrekare fiyatları, ürünün malzemesine, ölçüsüne, kaplanacak alana, desen/doku tercihinize göre değişir. Mekan ne kadar büyük olursa duvardan duvara halı fiyatları da o oranda artar. Dolayısıyla cami halısı veya otel halısı olarak kullanmak üzere alınan duvardan duvara halıların, bir ev için kullanılacak modellerden pahalı olması normaldir.

Sağlıklı malzemelerden üretilen, uzun yıllar dayanabilen, leke tutmayan ve kolay temizlenebilen duvardan duvara halı modellerini alırken iyi bir alışveriş deneyimi geçirmek istiyorsanız sizlere tavsiyemiz; duvardan duvara halı fiyatlarından önce hizmet alacağınız güvenilir markayı bulmanız…

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23