Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

Hijyenikliğiyle Ön Plana Çıkan Rulo Halılar Mekanlarınıza Şıklık Katacak!

Zemin Döşemelerinde Bu Yılın Modası: Rulo Halılar!

Ofisinize rulo halı mı kaplatmayı düşünüyorsunuz? Bina içindeki her alan için pratik ve estetik konseptler yaratan rulo halı döşemelerle modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Üstelik rulo halınızı ofisinizin dekorasyonuyla uyumlu hale getirebilmek için önünüzde pek çok seçeneğiniz de var! Dilerseniz iddialı dilerseniz renkli dilerseniz de sıra dışı tasarımlı rulo halılarla mükemmel bir ambiyans yaratabilirsiniz.

Hem ev hem de ofis mobilyalarınıza kolaylıkla uyum sağlayan, mekanlarınızda doğal bir his uyandıran rulo halılar, ortamların en heyecan verici parçası olmaya hazırlanıyor. Siz de trendleri takip eden biriyseniz renkli ve desenli rulo halılar ile dikkat çekici ev ve ofisler yaratabilirsiniz. Şimdi gelin halı zemin kaplamalarını seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğine ve rulo halıların sunduğu avantajlara göz atalım.

Rulo Halı Kaplamalar Hem Fonksiyonel Hem de İlham Verici!

Banka, ofis, ev, toplantı odası, eğitim kurumu, havaalanı ve spor salonlarının rulo halı kaplamalarla döşendiğini biliyorsunuzdur. Aslında bu mekanların ilgi çekici, ferah ve hijyenik görünmesini sağlayan unsur, zemin döşemeleri. Artık ortama kasvet veren geleneksel halılar ya da modası geçen halıfleksler değil, rulo halılar revaçta. Üstelik kolay temizlenebilirliği ve iç açıcı görüntüsüne ek olarak rulo halı kaplamaların avangart bir hava yansıttığını da söylemeden geçemeyiz.

Rulo Halıların Özellikleri – Dekorasyonunuz İçin Tamamlayıcı Bir Parça!

Ofisinizi sade ama etkili bir şekilde dekore etmek istiyorsanız ilk olarak zemin döşemelerine karar vermenizi öneririz. Çünkü bir mekanı iç açıcı yapan da boğan da zemin döşemeleridir. Aynı şekilde dekoratif bir atmosfer yaratmanızı sağlayan ya da sizi demode bir işletme gibi gösteren de zemin döşemeleridir. Bunun için elbette rulo halıların özelliklerini öğrenmeniz ve seçiminizi bu doğrultuda yapmanız gerekir. İşte, halı zemin kaplamalarının özellikleri:

        Rulo halılar ezilmeye, paslanmaya, aşınmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklıdır.

        Rulo halılar logonuzdaki renklere göre çeşitli desenlerde üretilebilmektedir.

        Halı zemin kaplamalarının lifleri kısa ve yoğundur.

        Trafiğin yoğun olduğu yürüyüş yollarında kullanılması uygundur.

        Rulo halılar metrekare başına fiyatlandırılmaktadır; bu yüzden ihtiyacınız olan kadar bütçe ayırmanız yeterlidir.

Rulo Halı Döşemeleri Size Pek Çok Avantaj Sunar!

Evimizde kullandığımız klasik halıların ne kadar kir topladığını bilirsiniz. Tüylerin arasına yerleşen kir ve lekeler, hangi temizleyici maddeyi kullanırsanız kullanın, asla ilk günkü temizliğine ve parlaklığına kavuşmaz. Dolayısıyla evinizin hijyenik görünmemesine neden olur. Halbuki mekanlarınıza döşettiğiniz rulo halılar, az tüylü olduğu için hem kolaylıkla süpürülür hem de temiz bir görünüm yaratır. Kendinden yapışkanlı olan rulo halı döşemeleri, zeminlere kolaylıkla yerleştirilir ve kayma, kabarma yapmaz. Pamuklu bir bez ve suyla kolaylıkla silinir, pahalı temizleyiciler için ekstradan bir kaynak ayırmanıza gerek kalmaz. Rulo halılar, sesi ve yüzey gürültüsünü emerek akustik bir bariyer görevi görür. Ayrıca sürekli ayakta durulması gereken ortamlarda kişilerin eklem ve ayak ağrıları yaşama riskini azaltır.

Rulo Halı Fiyatları – Bir Kez Para Ödeyin Uzun Yıllar Kullanın!

Halı zemin kaplamaları, seçtiğiniz modele, döşeme yapılacak alanın ölçüsüne ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. Bu yüzden rulo halı fiyatlarıyla ilgili net bir bilgiye sahip olabilmek için tüm standartları belirlemeniz ve bizlere ulaşmanız gerekir.

Ancak Garanti Yer Kaplama olarak her bütçeye uygun rulo halı modelleri ürettiğimizi söylemek isteriz. Bu yüzden hem ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak hem de kalitesiyle sizleri memnun edecek rulo halılar için dilediğiniz zaman ekibimize ulaşabilirsiniz.

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23