Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

Özel Tasarım Karo Halılar Mekanlarınıza Şıklık Katıyor!

En Şık Karo Halı Modellerini Nerelerde Kullanabilirsiniz?

Bankalara, otellere ve kurumsal ofislere girdiğinizde sizi karşılayan karo halılar mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Kaplandıkları zeminlere şıklık ve zarafet katan karo halılar, farklı desen ve renk seçenekleriyle pek çok kurumun zemin kaplamasında öncelikli tercihi oluyor. Peki, karo halı modellerini bu kadar çekici kılan unsurlar hangileri, biliyor musunuz?

Çoğu zaman rulo halıya alternatif olarak kullanılan karo halılar, hem daha kolay temizlenebildikleri hem de zeminleri estetik gösterdikleri için sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle büyük markaların ofislerinde kullanılan karo halı modellerinden, bir nevi ortamın prestijini artırmak için faydalanılıyor diyebiliriz. Şimdi dilerseniz karo halıların temizliğinden bakımına, konforundan fiyatlarına kadar merak ettiğiniz tüm noktaları tek tek ele alalım.

Karo Halı Modelleri – Mekanlarınızın Çok Daha Şık Görünmesini Sağlayabilirsiniz!

Hemen hemen tüm ofisler, karo halı kaplamalarla döşeniyor. Hatta çoğu zaman markalar için yapılan özel tasarım karo halılar, fayans ve parkeden çok daha dikkat çekici oluyor. Karo halı zemin kaplamadan dilediğiniz ortamda faydalanabiliyorsunuz. Yani ev için karo halı yaptırabildiğiniz gibi özel olarak ofis karo halısı da sipariş verebiliyorsunuz. Peki karo halı kaplamak, mekanlarınız için ne gibi avantajlar sunuyor?

        Hastane, eğitim kurumu, kamu kurumu ve banka gibi büyük metrekareli ortamlar için rulo halı kullanımının ne kadar pahalı olacağını tahmin edebilirsiniz. Üstelik yalnızca maliyet olarak değil, işlev olarak da karo halılar, çok daha kullanışlıdır.

        Karo halı kaplamak için zemininizin beton veya ahşap olmasının hiçbir farkı yoktur. Karo halılarınızı pek çok zemin türünde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

        Ofisler için zemin döşemede en önemli durumun kaplamaların hasar görmesi olduğunu bilirsiniz. Hasar görmüş bir zemin kaplaması, ziyaretçilerinizde kurumunuzla ilgili olumsuz bir intiba bırakabilir. Ofis karo halısı kullandığınızda hiçbir zaman böyle dertleriniz olmaz. İsterseniz temizlik isterseniz de tadilat için dilediğiniz zaman karo halınızı çıkartır, değiştirir veya yeniden monte edersiniz. Eğer rulo halı kullanıyor olsaydınız komple halınızı değiştirmek ve daha büyük bir harcama yapmak zorunda kalırdınız.

        İsterseniz özel tasarım karo halılar yaptırabilir, markanızın renklerine uygun döşemeler kullanabilirsiniz.

        Leke tutmayan karo halılarınızı kolayca temizler, ekstra zahmete girmezsiniz.

        Karo halı kaplamaların yumuşak ve esnek yapısıyla mekanlarınızı, konuklarınız için daha konforlu bir hale getirirsiniz.

Karo Halı Nerelerde Kullanılır?

Karo halı zemin kaplamak için hiçbir mekan sınırlaması yok. Zevkinizi yansıtan ve mekanlarınızın çok daha estetik görünmesini sağlayan karo halıları dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Hatta ev için karo halı döşettiğinizde üzerinizdeki temizlik yükünü de azaltmış olursunuz. Çünkü karo halılar, hiçbir zaman standart bir halı gibi leke tutmaz. Özellikle küçük çocuğu ve evcil hayvanı olanlar için lekesiz bir halı fikrinin kulağa ne kadar hoş geldiğini tahmin edebiliyoruz. Eğer siz de halıların üzerindeki lekeleri temizlemek için saatlerinizi harcıyor, kullanılmadık deterjan bırakmıyorsanız ev için karo halı kaplamayı değerlendirmenizi öneririz. Eviniz dışında da karo halıları;

        Restoranlarda,

        Dekorasyon mağazalarında,

        Hastanelerde,

        Bankalarda,

        Havaalanlarında,

        Kütüphanelerde,

        Kamu kurumlarında,

        Eğitim kurumlarında,

        Mağazalarda ve

        Ofislerde de kullanabilirsiniz.

Karo Halı Modellerini Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Karo halı özelliklerinin hepsi birbirinden farklıdır. Kimi karo halı modelleri yapıştırıcı kullanılarak zemine yapıştırılırken kimileri kendinden yapışkanlı olarak üretilir. Bu noktada, döşemecinizden güçlü bir karo halı yapıştırıcısı kullanmasını talep edebilirsiniz. Bunun dışında, karo halı modelleri duvardan duvara olarak kaplanır. Dolayısıyla mekanlarınızın ölçüsünün doğru bir şekilde alınması gerekir. Özellikle köşeli ve eğimli alanlarda yanlış ölçülerin alındığına sık sık denk gelebiliyoruz. Bu yüzden ölçümlemeyi kendiniz yapmak yerine döşemecinizden destek almanız, daha doğru olur.

50x50 karo halılar, genellikle standart modellerdir. Eğer karo halı zemin kaplaması yapılacak alan büyükse daha az karo halıya ihtiyaç duymanız ve montajın hızlı bir şekilde ilerlemesi için bu ebattaki karo halıları tercih edebilirsiniz. Ofis karo halısı kaplatırken eğer isterseniz farklı renk tonlarını da bir araya getirebilirsiniz, tek bir düzende kalmak zorunda değilsiniz.

Karo Halı Fiyatları Neye Göre Değişir?

Elbette standart bir karo halı fiyatı yok. Karo halı fiyatları, döşemenizin yapılacağı alana, seçtiğiniz desene, talep ettiğiniz ölçüye, karo halınızın üretim maddesine ve ihtiyaçlarınızın detayına göre değişiyor. Yani ev için karo halı ve ofis karo halısı fiyatları birbirinden farklı oluyor. Elbette özel tasarım karo halılar için de farklı ücretler belirleniyor.

Bu noktada sizlere tavsiyemiz, ucuz karo halılarından uzak durmanız. Çünkü muhtemelen ucuz karo halı modellerini tercih ettiğinizde dayanıksız ve kalitesiz bir döşeme yaptıracağınız için çok geçmeden aynı sürece tekrardan girecek ve ekstra bir harcama daha yapacaksınız. Bunun yerine bir kere yaptırıp uzun yıllar kullanabileceğiniz karo halı modelleri için dilediğiniz zaman Garanti Yer Kaplama ile iletişime geçebilirsiniz.

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23