Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

PVC Zemin Kaplama Nerelerde Kullanılır?

PVC Zemin Kaplaması Uzun Yıllar Güvenle Kullanılabilir!

Koltuklarınızı, yemek masanızı ya da sehpanızı, canınız her sıkıldığında değiştirebilirsiniz. Ancak zemin döşemenizi yıpranmadıkça, eskimedikçe ya da solmadıkça değiştirmezsiniz. Dolayısıyla zemininizi döşetmek için bir kez para harcar, sonra da uzun yıllar kullanmayı beklersiniz. Peki, bunun için hangi döşeme türünü seçmek daha avantajlıdır, biliyor musunuz?

PVC zemin kaplamalar, insan trafiğinin yoğun olduğu hareketli ortamlarda sıkça tercih edilir. Genellikle toplantı salonlarında, eğitim kurumlarında, hastanelerde ve ofislerde kullanılan PVC zemin kaplamalar, kurumsal ihtiyaçlar için en etkili çözümleri sunar. Peki, PVC zemin döşemesi nasıl yapılır, PVC zemin kullanmak avantajlı mıdır?

PVC Yer Kaplamasının Avantajları Nelerdir?

PVC zemin döşemesinin özelliklerini, kullanım alanlarını değerlendirerek açıklamak çok daha doğru olur. Biliyorsunuz hastaneler, ekstra hijyenik olması gereken ortamların başında geliyor. Dolayısıyla dayanıklı, hijyenik ve kaliteli zemin döşemesi, sağlık kurumları için çok önemli oluyor. Şu an en prestijli hastanelerin tamamında PVC zemin kaplaması kullanılıyor. Bunun nedeni PVC yer döşemesinin kolay temizlenebilir olması. Ayrıca hastaların rahatça dinlenebilmesi için maksimum düzeyde sessiz bir ortam yaratılması konusunda da PVC zemin kaplamasının faydaları bulunuyor. Çünkü PVC zeminler, ayakkabı seslerini %30 oranında azaltıyor. Dolayısıyla hastaneler için istenen sağlıklı ve sessiz ortam, PVC zemin kaplamalarla sağlanmış oluyor.

Elbette PVC yer kaplamasının avantajları bununla sınırlı değil. PVC yer döşemesi, ahşap görünümlü, renkli veya desenli olarak da yapılabiliyor. Dolayısıyla PVC zemin döşemesi, bulunduğu ortama estetik ve şık bir görüntü katıyor. Şimdi muhtemelen bu çok kullanışlı PVC zeminlerin hastane, okul ve ofis dışında nerelerde kullanılabildiğini merak ediyorsunuzdur. PVC zemin kaplaması, restoranlar ve kafeler için de çok kullanışlı! Özellikle kurumsal mutfaklarınıza PVC zemin döşemesi yaptırdığınızda yere sıçrayan yağların ve yemek sularının oluşturacağı kayganlığı önlüyorsunuz. Üstelik kayma direnci yalnızca yağlar için de geçerli değil. Su, kar, buz ve deterjan gibi maddelere karşı da PVC zeminlerin ekstra dayanıklı olduğunu söylememiz gerekiyor.

Antibakteriyel PVC Zemin Kaplamalarını Daha Önce Duymuş muydunuz?

Zemin kaplamasının da antibakteriyeli mi olurmuş demeyin! Ofis, sağlık kuruluşu ve okul gibi pek çok ortama uygulanan antibakteriyel PVC zemin kaplamalar, üst düzey hijyen sunduğu için özel olarak tercih edilmektedir. Mantar, bakteri, virüs ve parazit gibi zararlı canlılara savaş açan antibakteriyel PVC zemin kaplamalarının önemini koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde daha iyi anlamak da mümkündür.

Ucuz PVC Zemin Kaplaması Olur mu?

Elbette, ucuz PVC zemin kaplaması bulabilirsiniz. Ancak bulduğunuz PVC zeminin kaydırmazlığından, temizliğinden ve kolayca aşınamayacağından emin olamazsınız. Ya da kaliteli bir PVC zemin kaplaması yaptırdığınızdaki gibi uzun yıllar tek bir kuruş dahi harcamadan kullanamaz, muhtemelen çok geçmeden yeni bir döşeme arayışına girersiniz. Kısa süre içinde çizilen ve solan bir PVC zemin elde edersiniz. Bu yüzden önceliğinizin ucuz PVC zemin kaplaması değil, kaliteli PVC zemin kaplaması olmasını öneririz.

PVC Zemin Kaplama Fiyatları – Her Bütçeye Uygun PVC Yer Döşemesi Modelleri!

PVC zemin kaplama fiyatları, kullanacağınız mekana, alanınızın büyüklüğüne ve seçtiğiniz modele göre değişiyor. Eğer antibakteriyel PVC zemin kaplaması isterseniz elbette bir miktar daha bütçe ayırmanız gerekiyor. Ancak şu an için PVC zemin fiyatlarıyla ilgili net bir rakam verebilmemiz mümkün değil çünkü sizler için hazırlamış olduğumuz geniş bir ürün yelpazemiz bulunuyor.

İhtiyaçlarınızı tam olarak belirledikten sonra PVC zemin kaplama taleplerinizi bize iletirseniz sizleri fiyatlandırmalarımızla ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirmek isteriz. Böylece Garanti Yer Kaplama’dan aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan hizmet alırsınız.

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23