Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

LVT Kaplamalar Mekanlarınızda Lüksü Hissetmenizi Sağlıyor…

LVT Zemin Kaplama ile Montaj Maliyetlerinizi Azaltın!

Muhtemelen bugüne kadar girdiğiniz pek çok mekanda ahşap veya taş görünümlü zemin kaplamalarıyla karşılaşmışsınızdır. Laminant parkeyi andıran ancak çok daha kaliteli ve dayanıklı bir kullanım sunan bu kaplamalara LVT zemin kaplama ya da diğer bir ifadeyle vinil döşeme diyoruz.

Biliyorsunuz klasik döşemelerde zaman içine solma, aşınma ve eskime gibi durumlar meydana geliyor. Ancak LVT kaplama yaptırdığınızda uzun yıllar boyunca parlak ve canlı bir döşemeye sahip olabiliyorsunuz. Özellikle yoğun olarak nem alan bodrum katlar ve mutfaklar ile lekelenme potansiyeli yüksek olan çamaşır odası gibi mekanlar için vinil zemin kaplamalar, her zaman yaratıcı çözümler sunuyor.

LVT Zemin Kaplamaların Sunduğu Avantajlara Göz Atmadan Kararınızı Vermeyin!

Hem evler hem de ofisler için yoğun olarak talep aldığımız LVT zemin kaplamalar, ahşap ve beton gibi pek çok zemin türüne döşenebiliyor. Ayrıca göz dolduran şıklığı ve kalitesiyle kullanıcılara sağlam, pürüzsüz ve hatasız bir zemin kullanma ayrıcalığı sunuyor. Çoğunlukla ev ve ofis dekorasyonlarında tercih edilen zemin kaplama modelleri, çizilmeye ve sürtünmeye karşı dayanıklı yapısıyla da trafiği yoğun yaşam alanlarında öncelikli tercih oluyor. İşte vinil zemin kaplamanın diğer avantajları:

        Doğal ve estetik görünüm,

        Kolay temizlik ve bakım,

        Suya karşı ekstra dayanıklı,

        Minimum düzeyde genleşme,

        Kayma direnci ve

        Uzun ömürlü kullanım

Bir Seçeneğiniz Daha Var: Lüks Vinil Karoları

Eğer mekanlarınızda şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermek istemiyorsanız LVT zemin kaplamanın en kaliteli seçeneklerinden yani lüks vinil karolarından da faydalanabilirsiniz. Böylece ömür boyu su geçirmeyen, aşınma ve yıpranmaya karşı ekstra dayanıklı, küflenmeye karşı dirençli ve alt zemin kusurlarını kapatan bir döşemeye sahip olursunuz. Elbette LVT zemin kaplama maddelerinin daha kaliteli olduğu lüks vinil karoları için bir miktar daha fazla bütçe ayırmanız gerekir. Ancak standart bir LVT zemin kaplamaya göre daha uzun süre kullanabileceğiniz, kalın ve sert yapılı bir zemin sağlamış olursunuz.

Lvt Zemin Kaplama Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Vinil zemin kaplamalar genellikle 180 cm veya 365 santimlik rulolar halinde gelir. Lüks vinil karoları ise ise standart olarak 40x40 ölçüdedir. Ancak daha küçük veya daha büyük LVT kaplamalar da bulunmaktadır. Vinil zemin kaplamalar, basıldığında yumuşak bir his vermekte ve ses yalıtımı yapmaktadır. Kullanım ömrü açısından değerlendirildiğinde de zemin kaplama modelleri ortalama olarak 20-25 yıl, kalitesini korumaya devam etmektedir. LVT zemin kaplamalar sökülüp takılmalı, kilitli sistemli veya yapıştırmalı olmak üzere üç çeşittir.

Vinil Döşeme Fiyatlarını Belirleyen Faktörler Nelerdir?

İster lüks vinil karoları döşetiyor olun isterseniz de standart LVT zemin kaplaması yaptırın, her halükarda standartların üzerinde bir döşeme istediğiniz için bütçenizi ona göre ayarlamanız gerekiyor. Ucuz vinil döşeme yaptırdığınızda muhtemelen ya tamirat ya da yenileme için yeniden bir harcama yapmak zorunda kalırsınız. Bu yüzden en başından güvenilir bir markadan kaliteli bir hizmet almak, sizin için daha iyi olur.

LVT zemin fiyatları için net bir rakam vermemiz mümkün değil. Çünkü LVT zemin fiyatları; döşeme yapılacak alanın büyüklüğüne, istediğiniz desene, standart/lüks vinil karolarına göre değişir. Bu yüzden vinil zemin fiyatlarını öğrenebilmek için standartlarınızı belirledikten sonra dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23