Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

Otelinizi Çok Daha Şık Göstermek İster misiniz? – Uygun Fiyatlı Otel Halıları

Oteliniz İçin Doğru Halıyı Nasıl Seçersiniz? – Otel Halısı Modelleri

Otel halılarında nasıl bir tercih yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Otel halısı modellerini incelemeden önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz çok daha iyi olur. Otel halıları, sizin için bir konfor aracı mı yoksa markanızın güçlü bir unsuru mu? Estetik bir mekan izlenimi mi yaratmak istiyorsunuz yoksa ziyaretçilerinizi evlerindeymiş gibi rahat mı ağırlamak istiyorsunuz?

Aslında otel halılarını seçerken ilk olarak bu soruları değerlendirmek gerekiyor. Kalitesini ve markasını ispat etmiş çoğu marka, otel halılarını bir nevi prestij göstergesi olarak kullanıyor. İddialı renkler, lüks tasarımlar ve mükemmel yumuşaklık, onlar için otel halısı modellerinde öncelik oluyor. Peki, sizin önceliğiniz hangisi?

Otel Halıları En Özenli Olması Gereken Parçalardan Biri!

Muhtemelen bölgenizde pek çok otel var ve her biriyle rekabet halindesiniz. Özellikle bir tatil beldesinde ya da büyük şehirlerde hizmet veriyorsanız rekabetin çok daha yüksek olduğunu tahmin edebiliyoruz. Müşterilerinizin sizi tercih etmesini istiyor, onları en iyi şekilde ağırlamayı düşünüyorsunuz… O halde otelinizin kusursuz görünmesi için önem vermeniz gereken unsurlardan en önemlisi, otel halıları.

Konuklarınız, otelinizden içeri girer girmez mekana genel bir göz atar. Yani sizi, ilk olarak dekorasyonunuz ve hijyeninizle ilgili değerlendirir. Dolayısıyla kaliteli ve lüks detayları olan otel halıları kullanmak, imajınız için bir artı olur. Peki, otel halısı modellerine karar verirken nelere dikkat etmeniz gerekir? Gelin, birlikte bakalım.

Doku: Hem otel koridor halısı hem de oda halılarında öncelik vermeniz gereken kriter, dokudur. Kolayca yıpranan, temizlenmesi güç olan, leke tutan ya da ayaklarda sertlik hissi oluşturan otel halıları, sizi rakiplerinizin bir adım gerisinde bırakacaktır. Bu nedenle hem otel koridor halısı hem lobi ve odalar için tercih ettiğiniz modeller, mutlaka ve mutlaka yoğun trafiğe karşı dayanıklı olabilen, aşınma direncine sahip olan yumuşak otel halıları olmalıdır.

Renk ve Desen: Otel halısı modellerinde en az rahatlık kadar önemli olan diğer bir unsur ise pek tabii ki desen. İnsanlara kendilerini ne kadar ayrıcalıklıymış gibi hissettirirseniz o kadar çok kazanırsınız. Dolayısıyla sıradan, basit tasarımlı ve düz renkli otel halılarındansa bordo, lacivert ve siyah gibi iddialı renklerdeki otel halısı modellerini deneyebilirsiniz. Eğer fark yaratmak istiyorsanız logonuzun basılı olduğu özel tasarım otel halılarını da kullanabilirsiniz. Cesur olmaktan asla geri durmayın, insanlar otellere kendilerini daha iyi hissetmek için gelir. Dolayısıyla lüks ve ihtişam, konuklarınız için çok önemlidir.

Otel Halısı Modelleri Hangi Malzemelerden Üretilir?

Hotel halısı, polipropilen, yün ve sisalden üretilir. Doğal olarak farklı malzemelerden üretilen otel halısı modellerinin farklı avantajları bulunur. Polipropilen hotel halısı, doğal elyaf görünümüne sahiptir ve kolaylıkla temizlenebilir. Renkleri uzun yıllar canlılığını koruyabilen polipropilen otel halıları, zorlu hava koşullarına rahatlıkla dayanabilir. Polipropilen, otel halısı üreticilerinin sıklıkla tercih ettiği bir türdür.

Sisal bitkisinden üretilen ipliklerle dokunan hotel halısı modelleri, sürdürülebilir ve çevre dostudur. Ayrıca bulunduğu ortama şıklık ve doğallık katar. Genellikle otel koridor halısı olarak tercih edilen sisal modeller, kiri tutar ve lekelenmeyi önler.

Prestijini korumak isteyen otellerin öncelikli tercihine geldi sıra. Yün otel halıları… Yünden üretilen otel halıları, küflenmeye karşı dayanıklıdır ve yoğun yaya trafiğine karşı bile maksimum düzeyde dirençlidir. Geniş renk yelpazesi, oteliniz için dilediğiniz dekorasyonu gerçekleştirebilmenize imkan tanır. Bunun dışında da yün hotel halısının en önemli özelliği, ayak seslerini %30’a kadar azaltmasıdır. Bu da konuklarınızın odalarında rahatça dinlenebilmeleri için önemli bir özelliktir.

Otel Halısı Fiyatları – Kaliteden Asla Şaşmayın!

Otelinizi daha çok kişi ziyaret etsin, herkes konaklamasından memnun kalsın istiyorsanız konuklarınız için en iyi koşulları sağlamanız çok önemli. Eğer dekorasyonu minimum bütçeyle tamamlamayı düşünüyorsanız muhtemelen konuklarınız da başka bir otelde kalmayı düşünür. Bu yüzden en uygun fiyatlı otel halılarını değil, en kaliteli otel halılarını araştırmanızı öneririz.

Otel halısı fiyatlarıyla ilgili bu aşamada net bir rakam vermemiz mümkün değil. Çünkü otel halısı fiyatları, istediğiniz malzemeye, alanınızın büyüklüğüne, seçtiğiniz desene göre değişiyor. Ayrıca otel halısı m2 fiyatları, beğendiniz modele göre veriliyor. Dolayısıyla otel halısı modellerimizle ilgili daha detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçmeniz çok daha sağlıklı olacaktır…

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23