Mekanlarınıza Özel Halı ve Zemin Kaplama Çözümleri
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

Paspas Deyip Geçmeyin! Kapı Önü Paspasınız Mekanlarınızın Havasını Değiştiriyor!

En Şık Paspas Modellerini Siz de Keşfedin!

Paspas modellerine karar verirken önceliklerinizi neye göre belirliyorsunuz? Ya da şöyle soralım kapı önü paspası alırken sizin için şıklık mı konfor mu yoksa fonksiyonellik mi daha önemli? Merak etmeyin, Garanti Yer Kaplama’da her ihtiyaca uygun bir paspas mutlaka var! İsterseniz kıvırcık paspas isterseniz alüminyum paspas isterseniz de nem alıcı paspasla mekanlarınızı daha temiz tutabilirsiniz.

Şimdi en çok tercih edilen paspas çeşitlerine, kapı önü paspası olarak tercih edebileceğiniz modellerin özelliklerine ve dış mekan paspası kullanmanın faydalarına göz atalım. İşte, kapı önü paspası ile ilgili bilmeniz gerekenler…

En Kullanışlı Dış Mekan Paspasını mı Arıyorsunuz? Sert ve Kullanışsız Paspaslara Veda Edin!

Bir paspas ne kadar özelliğe sahip olabilir ki dediğinizi duyar gibiyim. Sanılanın aksine çoğu insanın farkında olmadan kullandığı dış mekan paspaslarının pek çok özelliği ve fonksiyonu var. Evet, çoğumuz sokağın kirinin ve tozunun mekanlarımıza girmemesi, kimimiz de görsellik için paspas çeşitlerini satın alıyoruz. Ancak artık öyle çok paspas modeli var ki her biri de farklı bir özelliğiyle öne çıkıyor. Doğal olarak da eskiden klasik bir kapı önü paspası olarak değerlendirdiğimiz ürünler, şu anda çok amaçlı olarak kullanılabiliyor. Gelin, kapı paspas modellerinin çeşitlerine ve özelliklerine bakalım.

        Kıvırcık paspas: Kıvırcık paspaslarla mağazaların kapılarında, bahçelerde, apartmanlarda, kaygan zeminlerde, alışveriş merkezlerinde ve otellerin girişlerinde sıklıkla karşılaşıyoruz. Genellikle markanın logosundaki renklere göre farklı renklerde üretilebiliyor. Aynı zamanda da basit bir silkeleme yöntemiyle hijyen sağlanabiliyor.

        Nem alıcı paspas: Bugüne kadar satın aldığınız sert paspasların hiçbir işe yaramadığını düşünüyorsanız sizlere, yalnızca tozu ve kiri tutmakla kalmayıp ayakkabının tabanındaki nemi de alarak bakteri oluşumunu engelleyen nem alıcı paspas modellerini tavsiye edebiliriz. Nem alıcı paspas modelleri, kaydırmaz özellikleriyle ofislerde, bina girişlerinde, mağazalarda, restoranlarda ve ekstra olarak hijyenik olması gereken hastane gibi ortamlarda sıklıkla tercih ediliyor.

        Alüminyum paspas: Alüminyum paspaslar, yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretiliyor ve tüm hava koşullarına karşı dayanıklı olduğu için iş yerleri tarafından tercih ediliyor. Biliyorsunuz paspas modellerinin pek çoğu, yağmurlu ve karlı havalarda çamuru tutmak yerine mekanları çok daha kirli hale getirebiliyor. Eğer mekanlarınızda çok yönlü bir temizlik olsun istiyorsanız kiri ve nemi emen alüminyum paspasları denemenizi önerebiliriz.

Yalnızca Ayakkabıların Altındaki Kirlere Odaklanmayın!

Paspas çeşitlerini seçerken genellikle ayakkabıların altındaki kir ve nemi alabilen modeller araştırılır ve bu doğrultuda bir tercih yapılır. Halbuki ayakkabılar, üzerindeki kir ve tozdan zaten kolaylıkla ayrılabilir. Ancak pek çok kişinin aklına gelmeyen bebek arabası ve engelli araçlarının tekerlekleri, çok daha inatçı kir ve tozlara sahiptir. Dolayısıyla iç ve dış mekanlarınızda aradığınız kapsamlı temizlik için en kaliteli paspas modellerini bulmanız gerekir. Aksi halde paspasınız, hiçbir fayda sağlamayacak, sadece bir aksesuar olarak kapınızın önünde duracaktır.

Paspas Fiyatlarında Kalite Ön Planda! Ucuz Paspaslardan Uzak Durun!

Muhtemelen hem iş yeriniz hem de eviniz için paspas çeşitlerini araştırırken ilk kriteriniz, ucuz olmasıydı. Ancak artık kapı önü paspaslarını alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini daha iyi biliyorsunuz. Elbette paspas fiyatlarını karşılamak için ayırdığınız bir bütçenizin olması çok normal. Ancak kapı önü paspasınızın konuklarınızın dikkatini çekecek ilk unsur olduğunu düşünürseniz fiyatların ikinci planda olması gerektiğini daha iyi anlarsınız.

Eğer kaliteli, kiri ve nemi tutabilen, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir paspas almak istiyorsanız dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Garanti Yer Kaplama olarak iç ve dış mekanlarınızdaki tüm ihtiyaçlarınız için her zaman yanınızdayız!

[widget-138]

Yorum Yap

İletişime Geç
İletişime Geç +90 (532) 636 28 23